Истината е че кола от Италия или Германия под 5000 евро си е кенеф, пък ние се чудим що се чупели и сме плащали луди пари за ремонти!?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реална пазарна цена на АР 156
Collapse
X
-
Каквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо... почти всеки ден изникват нови и нови дупки и карането става изпълненно с препятствия. Въпреки, че хвърлих доста парички по моята алфичка съм доволен защото се е супер
Лошото, е че повечето 156-ци са морги и се продават за жълти стотинки и пазара се насища и от там пада цената на модела и обслужените и перфектни коли стават непродаваеми защото Българина се интересува единствено от цената!Алфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
Comment
-
А колко от вас колеги, без да ви обиждам на финансови възможности, биха дали 13-15000 лв. за Алфа? Вие самите не сте склонни да се изръсите, ако можете разбира се, а се чудите що джамбазите внасят курници?!? Разберете, че която и да е кола на 10 години си има нон стоп проблеми, това еЕто, например днес преслушах обявята от мобилето за оная червена 156 2,5 V6 на незнам си кое арабско посолство, колата е кукла ама е 99 година и хората й се стягали ,че освен че харчела много, щяла да им прави магарии независимо че е обслужвана във фирмения сервиз на Ауто Италия (друг е въпросът доколко е качествено то)...Това е, ние също имаме вина за състоянието на българския автопазар.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Каквато и кола да си вземеш е нормално всяка година да и пада цената с 1000лв на всеки 5000лв.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Що се отнася за колите над 8-10 години спада е по-малък, приблизително 500 лв. на година. Не е проблема обезценката, щото дали ще ги загубиш тия пари от времето или от ремонти + яко нерви е все тая. И не вярвайте на голфаджии и други подобни селяни, поправят яко(познавам лично няколко), обаче са мафия и си траят за да не нарушат имиджа на марката и да не изглеждат преебани в очите на другитеGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от sledyКаквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо...- за тези, които нямат канал, предлагам да си намерят хубава дупка и да легнат в нея като сменят маслото.
Аха, еми аз карам опел астра вече 5 г. и да ти кажа много добра колица. За 38 000 км. по родните пътища се наложи смяна на два тампона и една биалетка и то защото нищо никога не е отвивано по окачването и биалетката се счупи при отвиването. Заради единия тампон казах да ми сменят и другия и така. Не бих я нарекал курник, боклук, варел и т.н. Много съм си доволен, но идва време за нещо "по-така". Тази също си отава при мен. Както казахте, при тези пътища ще ми се скъса сърцето да я слушам как тропаРадвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от AndyПървоначално публикувано от sledyКаквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо...- за тези, които нямат канал, предлагам да си намерят хубава дупка и да легнат в нея като сменят маслото.
Аха, еми аз карам опел астра вече 5 г. и да ти кажа много добра колица. За 38 000 км. по родните пътища се наложи смяна на два тампона и една биалетка и то защото нищо никога не е отвивано по окачването и биалетката се счупи при отвиването. Заради единия тампон казах да ми сменят и другия и така. Не бих я нарекал курник, боклук, варел и т.н. Много съм си доволен, но идва време за нещо "по-така". Тази също си отава при мен. Както казахте, при тези пътища ще ми се скъса сърцето да я слушам как тропа
Поздрави на всички.
Comment
-
Първоначално публикувано от djiliev
Поздрави на всички.
Нали я знаеш приказката, имаш 2 поста и те са на тема как 156 не става или "За бога братя не купувайте".
Хубо карай си аудито и му се радвай ама недей да ни убеждаваш в правата вяра защото ако си забелязал такава няма
П.С.: имам кадет от 90 за 6години са му сменени 400лв чаркалаци (може и по малко да са) ся е морга, хлопа, троба, скърца, трака и прочее ама се движи даже според баща ми нищо му няма, а за разликата във возията и динамиката със 156 няма смисъл да споменавам.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от djilievПървоначално публикувано от AndyПървоначално публикувано от sledyКаквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо...- за тези, които нямат канал, предлагам да си намерят хубава дупка и да легнат в нея като сменят маслото.
Аха, еми аз карам опел астра вече 5 г. и да ти кажа много добра колица. За 38 000 км. по родните пътища се наложи смяна на два тампона и една биалетка и то защото нищо никога не е отвивано по окачването и биалетката се счупи при отвиването. Заради единия тампон казах да ми сменят и другия и така. Не бих я нарекал курник, боклук, варел и т.н. Много съм си доволен, но идва време за нещо "по-така". Тази също си отава при мен. Както казахте, при тези пътища ще ми се скъса сърцето да я слушам как тропа
Поздрави на всички.
Comment
-
quote]То Алфата не е за прошляци, ако трябва да бъдем честни. Съжалявам за грубия език, но е точно така. Прощляците карат немско, само че в повечето случай сметките им не излизат ...[/quote]
Едва ли можеш да ме убидиш и НЕ смятам да ти отговарям на грубостите.
Само не мога да разбера какво му е супер скъпото на една алфа за 6-7 000 лв или какквато и друга кола да е за тез пари?!?
Ако за теб това са много пари за мен не са, но това е друг въпрос и не му е тука мястото да го обсъждам.
Comment
-
Първоначално публикувано от djilievСамо не мога да разбера какво му е супер скъпото на една алфа за 6-7 000 лв или какквато и друга кола да е за тез пари?!?
Мотото на форума ни е да обиждаме всички които не карат алфа или карат скъпа такава която не можем да си позволим.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
А4 си е жива 80-ка, вътре е същото дръвце. А големите им мотори са с кошмарно скъпа поддръжка. Иначе А4-ката е "биващо" возило, нищо особено нито отвън нито отвътре.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Само за пример, мой познат взе 156-ца за 5500 лв преди почти 2 месеца и се видяхме миналата седмица, та ми се похвали че вече е 9000 лвТова им е скъпо на Алфи-те за бензин става въпрос.
А за А4 - 96г. имам приятел с такова 1.6 с климатроник и куп други екстри, взе колата 3 месеца преди мене (2005г.) и до сега е дал поне 3-4 пъти повече пари от мен и е карал 3 пъти по-малко. Друг е проблема, че носачите се сменият с въздушния филтър(това са негови думи).
Преди това имаше Б3 и беше доста доволен."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment