Известие

Collapse
No announcement yet.

Реална пазарна цена на АР 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Истината е че кола от Италия или Германия под 5000 евро си е кенеф, пък ние се чудим що се чупели и сме плащали луди пари за ремонти!?!
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз мойта Алфа 156 я продадох за 9500 лева което според мен е реална цена на автомобил след 2000 година 1.6 ТС с малко допълнения и перфектен външен и вътрешен вид
      EX 156 1.6 TS

Comment

Каквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо... почти всеки ден изникват нови и нови дупки и карането става изпълненно с препятствия. Въпреки, че хвърлих доста парички по моята алфичка съм доволен защото се е супер
        Лошото, е че повечето 156-ци са морги и се продават за жълти стотинки и пазара се насища и от там пада цената на модела и обслужените и перфектни коли стават непродаваеми защото Българина се интересува единствено от цената!
        Алфист по душа и сърце!
        В търсене на 147
        Пежо 206 '02 - продава се!
        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

А колко от вас колеги, без да ви обиждам на финансови възможности, биха дали 13-15000 лв. за Алфа? Вие самите не сте склонни да се изръсите, ако можете разбира се, а се чудите що джамбазите внасят курници?!? Разберете, че която и да е кола на 10 години си има нон стоп проблеми, това е Ето, например днес преслушах обявята от мобилето за оная червена 156 2,5 V6 на незнам си кое арабско посолство, колата е кукла ама е 99 година и хората й се стягали ,че освен че харчела много, щяла да им прави магарии независимо че е обслужвана във фирмения сервиз на Ауто Италия (друг е въпросът доколко е качествено то)...Това е, ние също имаме вина за състоянието на българския автопазар.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Каквато и кола да си вземеш е нормално всяка година да и пада цената с 1000лв на всеки 5000лв.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Що се отнася за колите над 8-10 години спада е по-малък, приблизително 500 лв. на година. Не е проблема обезценката, щото дали ще ги загубиш тия пари от времето или от ремонти + яко нерви е все тая. И не вярвайте на голфаджии и други подобни селяни, поправят яко(познавам лично няколко), обаче са мафия и си траят за да не нарушат имиджа на марката и да не изглеждат преебани в очите на другите
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от sledy
                Каквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо...
                Да погледнем на това откъм хубавата страна - за тези, които нямат канал, предлагам да си намерят хубава дупка и да легнат в нея като сменят маслото.

Аха, еми аз карам опел астра вече 5 г. и да ти кажа много добра колица. За 38 000 км. по родните пътища се наложи смяна на два тампона и една биалетка и то защото нищо никога не е отвивано по окачването и биалетката се счупи при отвиването. Заради единия тампон казах да ми сменят и другия и така. Не бих я нарекал курник, боклук, варел и т.н. Много съм си доволен, но идва време за нещо "по-така". Тази също си отава при мен. Както казахте, при тези пътища ще ми се скъса сърцето да я слушам как тропа
                Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Първоначално публикувано от Andy
                  Каквато и кола да кара човек с тия пътища в БГ няма оправия... Кратери направо...
                  Да погледнем на това откъм хубавата страна - за тези, които нямат канал, предлагам да си намерят хубава дупка и да легнат в нея като сменят маслото.

Аха, еми аз карам опел астра вече 5 г. и да ти кажа много добра колица. За 38 000 км. по родните пътища се наложи смяна на два тампона и една биалетка и то защото нищо никога не е отвивано по окачването и биалетката се счупи при отвиването. Заради единия тампон казах да ми сменят и другия и така. Не бих я нарекал курник, боклук, варел и т.н. Много съм си доволен, но идва време за нещо "по-така". Тази също си отава при мен. Както казахте, при тези пътища ще ми се скъса сърцето да я слушам как тропа
                  И аз имам Астра - за 130 000 км съм сменил 4 амортисьора по окачването защото бяха отишли да здават багажа а пък искам да ми е добре колата. За да съм честен с вас смених и двигателя - но е евтин и ная километри са все пак това. Имам и А4 отскоро - засега не съм сменял нищо по окачването. Само не мога да разбера кво ми е ускубано на Аудито - климатроник, ел стикла, ел огледала ,борд комп. и така нататака - 96 година?!? Бас хващам че е с повече екстри от повечето 156 ци тука. Харесват ми алфите на дизаин много даже мислех да си купувам такава замалко. Просто Аудито излезе на цена и затова сега съм в друга секта

Поздрави на всички.

Comment

Първоначално публикувано от djiliev

Поздрави на всички.
                    гроздето е кисело...

Нали я знаеш приказката, имаш 2 поста и те са на тема как 156 не става или "За бога братя не купувайте".

Хубо карай си аудито и му се радвай ама недей да ни убеждаваш в правата вяра защото ако си забелязал такава няма

П.С.: имам кадет от 90 за 6години са му сменени 400лв чаркалаци (може и по малко да са) ся е морга, хлопа, троба, скърца, трака и прочее ама се движи даже според баща ми нищо му няма, а за разликата във возията и динамиката със 156 няма смисъл да споменавам.
                    Honda CB 500
                    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от Andy

И аз имам Астра - за 130 000 км съм сменил 4 амортисьора по окачването защото бяха отишли да здават багажа а пък искам да ми е добре колата. За да съм честен с вас смених и двигателя - но е евтин и ная километри са все пак това. Имам и А4 отскоро - засега не съм сменял нищо по окачването. Само не мога да разбера кво ми е ускубано на Аудито - климатроник, ел стикла, ел огледала ,борд комп. и така нататака - 96 година?!? Бас хващам че е с повече екстри от повечето 156 ци тука. Харесват ми алфите на дизаин много даже мислех да си купувам такава замалко. Просто Аудито излезе на цена и затова сега съм в друга секта

Поздрави на всички.
                      То Алфата не е за прошляци, ако трябва да бъдем честни. Съжалявам за грубия език, но е точно така. Прощляците карат немско, само че в повечето случай сметките им не излизат ...

Comment

quote]То Алфата не е за прошляци, ако трябва да бъдем честни. Съжалявам за грубия език, но е точно така. Прощляците карат немско, само че в повечето случай сметките им не излизат ...[/quote]

Едва ли можеш да ме убидиш и НЕ смятам да ти отговарям на грубостите.

Само не мога да разбера какво му е супер скъпото на една алфа за 6-7 000 лв или какквато и друга кола да е за тез пари?!?

Ако за теб това са много пари за мен не са, но това е друг въпрос и не му е тука мястото да го обсъждам.

Comment

Само не мога да разбера какво му е супер скъпото на една алфа за 6-7 000 лв или какквато и друга кола да е за тез пари?!?
                          ти каза че алфата ти е скъпа в първото си мнение във форума.

Мотото на форума ни е да обиждаме всички които не карат алфа или карат скъпа такава която не можем да си позволим.
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

А4 си е жива 80-ка, вътре е същото дръвце. А големите им мотори са с кошмарно скъпа поддръжка. Иначе А4-ката е "биващо" возило, нищо особено нито отвън нито отвътре.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Между алфа и др марки ще избера алфата, но между фиат и немска кола ще взема немската За всеки влак си има пътници и е добре, че вскички щяхме да караме един и същ автомобил
                              156 1.8 TS

Comment

Само за пример, мой познат взе 156-ца за 5500 лв преди почти 2 месеца и се видяхме миналата седмица, та ми се похвали че вече е 9000 лв Това им е скъпо на Алфи-те за бензин става въпрос.

А за А4 - 96г. имам приятел с такова 1.6 с климатроник и куп други екстри, взе колата 3 месеца преди мене (2005г.) и до сега е дал поне 3-4 пъти повече пари от мен и е карал 3 пъти по-малко. Друг е проблема, че носачите се сменият с въздушния филтър (това са негови думи).
                                Преди това имаше Б3 и беше доста доволен.
                                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                                X